En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Bu baplar baz olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır cereyan etmek üzere iki gruba ayrılır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın veya evgin durum vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara normal olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden bir araba ölümlü evetşıyor ise yangın bapsı gidiş istikametüne selim açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapısının (acil çıkış kapısının) bel kemiği amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide yapılmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki yaman, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların vesair katlara geçişini Yangın Çıkış Kapısı hapsetmek yahut olanaklı olduğu kadar geciktirmektir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page